Dränering Lerum

Är det dags att fuktsäkra huset? Ta hjälp av oss för dränering i Lerum – Kontakta oss för gratis offert!

dränering Lerum

Är det dags att fuktsäkra huset? Ta hjälp av oss för dränering i Lerum – Kontakta oss för gratis offert!

DränerA Lerum

I korthet handlar dräneringsarbeten om att säkerställa att vatten och fukt inte tillåts orsaka stor skada i fastigheten. Om man inte låter dränera huset i god tid riskerar man att få fuktskador i källaren. I värsta fall kan husgrunden börja vittra sönder, och det kan bli dyrt. I absolut värsta fall kan det till och med göra att fastigheten är bortom all räddning. För att undvika dessa scenarion måste man, som fastighetsägare, låta genomföra dränering av huset i Lerum.

Misstänker du att du har fuktskador i din källare? Kontakta oss på Draxona-AB så bokar vi ett kostnadsfritt möte där ett dräneringsproffs tar en titt. Ring eller maila oss redan idag!

Certifiering
Draxona-AB är en auktoriserad firma med behörighet för alla de arbeten som vi utför.
Garanti
Vi lämnar lång garantitid på alla arbeten som vi utför inom dränering i Lerum.
Helhetslösningar
Vårt team finns med hela vägen, ända från projektering och planering till utförande och slutbesiktning.

Bäst i Lerum på dränering

Är det till slut dags att låta genomföra dränering i Lerum i ditt hus? Beslutet kan spara dig mycket pengar. När du tar hjälp av oss för dränering i Lerum ser vi till att hjälpa dig hur långt i planeringen du än hunnit. Vi är en helhetsleverantör som gärna sköter allt ifrån projektering till genomförande av dräneringen av din husgrund.

Fortsätt läsa för att veta mer om oss, om vårt team och om dränering i Lerum i allmänhet. Önskar du komma i kontakt med vårt team i Lerum för frågor om dränering direkt? Ring eller maila till oss!

vill du komma i kontakt med oss?

Såna är vi

Under åren som aktiva inom dränering i Lerum har vi byggt upp en verksamhet med mycket stor yrkeskompetens. Detta genomsyrar hela organisationen. Från genomförande av själva dräneringen i Lerum till kommunikationen med kunderna och garantierna som medföljer våra arbeten.

- TEAM

I vårt team hittar du några av Lerums främsta experter inom dränering. Detta är förstås en av våra absolut främsta och mest uppskattade tillgångar. Varje år ges vi förtroende att sköta dränering hos såväl privatpersoner som företag och offentliga verksamheter i Lerum.

- kund

Förutom att vi vill garantera att arbetet med dräneringen i Lerum blir genomfört på bästa sätt vill vi också erbjuda bästa möjliga kundupplevelse. När du tar hjälp av oss kan du räkna med en engagerad partner. Du får en kontaktperson som finns lättillgänglig för frågor både före, under och efter dräneringen i Lerum.

- garanti

När en dränering i Lerum sker på rätt sätt så kommer resultatet att stå sig under lång tid. För att säkerställa för våra kunder att så är fallet så ger vi långa garantitider på alla arbeten vi utför. Vi är dessutom välförsäkrade, vilket ökar tryggheten både för kunderna och för oss själva.

Dränering Lerum - Från start till mål

Vårt team har utfört dräneringar i Lerum under många år. Vi verkar gärna som både projektledare och utförare av arbetet. Genom att ansvara för hela projektet brukar resultatet bli bättre och arbetet ske snabbare.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande dränering eller vill veta mer om våra tjänster?

Att dränera hus

Hur ser dina dräneringsbehov ut? Det kan vara svårt att, som lekman, avgöra hur brådskande läget är att dränera husgrunden. I vissa fall kan det handla om att det finns vattenansamlingar eller synliga fuktskador i källaren. I andra fall kan dålig lukt i källaren vara ett tecken på att något dränering i Lerum måste genomföras. För att säkerställa vilket behov av dränering i Lerum som just din fastighet har gör du rätt i att kontakta proffs. När du tar hjälp av vårt team gör vi en analys av läget. Utifrån bedömningen kommer vi med en rekommendation om, och i så fall när, dräneringen runt huset ska ske. Vad dräneringen kostar kommer att framgå på den offert som vi presenterar. Offerten är självklart gratis.

Dränering av källare – Varför?

Fukt- och vattenskador i husgrunder bör till varje pris undvikas. Om man låter denna typ av skador härja fritt i husgrunden kan det få förödande ekonomiska konsekvenser. Översvämningar till följd icke-dränerad husgrund är inte ovanligt. Låter man det gå för långt riskerar man att drabbas av husgrund som vittrar sönder. I dessa fall kan hela fastigheten vara bortom all räddning.

Kostnad för dränering

Tror du att du behöver genomföra dränering i ditt hus i Lerum? Undrar du i så fall vad dräneringen skulle kosta? Få svar på alla frågor genom att kontakta vårt team av dräneringsproffs redan idag! Vi bokar ett möte där vi tar en första titt på din husgrund för att se hur dina behov av dränering i Lerum ser ut. Utifrån analysen kan vi sedan ge en offert på arbetet där du ser exakt kostnad och tidsspann för arbetet.

För varje dag som fukt och vatten får slå rot i din husgrund ökar behovet av dränering i Lerum. Vänta därför inte för länge. Ring oss idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.